HI,

Ik ben Naomi, een echte levensgenieter!

Ik hou van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Ik zie overal altijd het positieve van in en probeer het beste uit mijzelf te halen. In zomer 2019 ben ik afgestudeerd als Art of Leisure manager aan het HBO. Daarnaast ben ik gediplomeerd skileraar en werk ik via mijn bedrijf Pooms als model,influencer,content creator, event organisator en loopbaangegeleider van modellen en  influencers.

.

Vorig jaar heb ik meegedaan aan HNTM. Ik ben  sinds 5 jaar internationaal model en  voor opdrachten ben ik  naar Milaan, Barcelona, Athene, Parijs, New York en Portugal geweest en heb ik meerdere internationale fashion shows mogen lopen.

 

Ik ben dankbaar voor  alle mooie shows die ik heb mogen lopen, de fotoshoots die ik voor goede opdrachtgevers heb mogen doen en het vertrouwen dat ik van de opdrachtgevers en bureau's kreeg.

Hoewel het modellenwerk soms hard is, is het ook een  wereldtje waar ik mij thuisvoel, enorm veel leer en waanzinnig leuke dingen meemaak!

Mijn droom was altijd modellenwerk doen.Het leek mij zo leuk om een keer naar het buitenland hiervoor te kunnen gaan en onderdeel te zijn van grote modellen bureau's als Touche, Brave, Ace models, Uno Models.

Ik ben best trots dat mij dat  gelukt is, maar ik wil meer!

 Pooms staat  voor een creatieve schakel in modellen branche 3.0

Kennis, ervaring, creativiteit en professionaliteit. Door mijn opleiding als Art of creative event manager en internationale modellen ervaring is POOMS de professionele schakel als content creator voor bedrijven, event organisator en loopbaanbegeleider voor modellen, influencers, bloggers.

Bij Pooms kun je terecht voor een "social" campagne of ander creatieve uiting, zoals  shows, events of content creation om je bedrijf te promoten en op de kaart te zetten.  Voor modellen worden er ervaringsdagen georganiseerd (TME) om kennis te maken met de wereld van een model met de kans gescout en geplaatst te worden bij een internationaal model of influencer management. Dit is de dag waarop je alles over modellenwerk te weten komt en waar je een unieke beleving als model kunt ervaren.

Misschien loop jij wel mee met de modeshow aan het einde van The Model Experience  of word je direct geboekt voor een fotoshoot of campagne.

Wil jij alles weten van het modellen vak. Heb jij de ambitie om professioneel model te worden, kom dan naar Pooms  Model Experience  op 24 november in Amsterdam.

 

TME is een actieve dag waarbij je verzekerd bent van;

  • Een unieke modellen ervaring

  • Uitgebreide informatie over het vak met inspirerende sprekers uit de praktijk

  • De stappen die je het beste kunt ondernemen om model te worden

  • Een catwalk training

  • Fotoshoot kennismaking

  • Voeding en sport adviezen

  • Make-up adviezen

  • Maak nieuwe  contacten

 

Jij bent welkom!

Ik ben van mening dat als je gelooft in jezelf en niet opgeeft.

Dromen echt werkelijkheid kunnen worden.

Liefs Naomi