• Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Services

Online gezien worden is steeds belangrijker voor het succes van een onderneming, merk of persoon. Maar hoe kunt u online gezien worden, wat zijn de beste strategieën? Bent u op zoek naar nieuwe content voor uw social media, website of hardware producten? Of zoekt u een manier om online gezien te worden? Pooms kan u hierbij helpen door  op maat gemaakte services te bieden. 

Fotoshoots & content 

Content is belangrijk voor uw social media kanalen. Een interessante feed gemaakt op uw volgers draagt bij aan de populariteit van uw merk, bedrijf of u als persoon. De key van een goede social media is om een pagina te creëren die als relevant wordt beschouwd door uw volgers. Een pagina waar iets op te beleven valt. Hoe creëert u nou zoiets? Een belangrijke factor hierin is om relevante content te maken en te plaatsen. Content wordt gezien als foto's, filmpjes, stories en polls die uw pagina laten leven. Kwaliteit is hierin belangrijk, consumenten zoeken naar betekenisvolle content dat aansluit bij hun interesses. Hoe komt u er nou achter naar wat voor content uw volger op zoek is? Dit kan u zien aan de statistieken die verbonden zijn aan de online platformen. Neem bijvoorbeeld Instagram. Hierop kunt u makkelijk zien wie uw volgt, waar uw volger woont en wat het online gedrag is van de Instagram volger. Hier kunt u op anticiperen, u kunt zien wat voor posts als relevant beschouwd worden. 

Om te zorgen dat uw posts relevant worden en/of blijven kunt u gebruik maken van onze fotoshoot service. Hierbij organiseren wij een op maat gemaakte fotoshoot waarbij wij alle zorgen voor u ontlenen. Een fotoshoot op maat gemaakt begint al met een startbedrag van 200 euro. 

Naast de fotoshoot service kan Pooms uw aansluitend marketingadvies geven over hoe u zelf content kunt creëren en hoe u ervoor zorgt dat uw content relevant blijft. Ook kunt u advies krijgen over wat de term consistency inhoudt wat betreft de succesfactor binnen uw social media. 

Influencer marketing

 

Heeft u al relevante content maar bent u op zoek naar een manier hoe u online gezien kan worden? Dan is het Influencer programma van Pooms wellicht interessant voor u. Pooms biedt de service om uw merk, bedrijf of event te promoten op instagram met behulp van Influencers. Influencers zijn invloedrijke personenen die de online social media kracht hebben om inlvoed uit te oefenen op hun fans/volgers. Influencers worden vaak gezien als voorbeeld personen. Volgers willen graag gedragingen en lifestylen van de influencers overnemen. Voor uw bedrijf, merk of event is het interessant om gebruik te maken van deze influencers. Neem als voorbeeld een festival. Als bepaalde Influencers een festival bezoeken willen de volgers vaak ook graag naar dit festival. Want wat de Influencer in het dagelijkse leven doet wordt als interessant bevonden. Als de influencer bereid is zijn of haar vrijetijd te besteden aan uw festival wordt uw festival automatisch als populair of leuk bevonden. 

Het influencer programma van Pooms wordt op maat gemaakt. Het gebruik van het Influencerprogramma kan al vanaf 200 euro. Wij zullen de influencer campagnes op uw wensen uitvoeren en geschikte influencers voor u vinden. Bent u geintereseerd in deze vorm van online promotie? Neem dan gerust contact met ons op: bookings@pooms.nl 

Info shoots
Info Influencer