Services 

Online gezien worden is steeds belangrijker voor het succes van een event, merk of persoon. Maar hoe kunt u online gezien worden, wat zijn de beste strategieën? Bent u op zoek naar nieuwe content voor uw social media, website of hardware producten? Zoekt u een manier om online gezien te worden? 

Pooms kan u hierbij helpen door op maat gemaakte services. 

Influencer marketing

Heeft u al relevante content maar bent u op zoek naar een manier hoe u online gezien kan worden? Dan is het Influencer programma van POOMS wellicht interessant voor u. POOMS biedt de service om uw merk, bedrijf of event te promoten op instagram met behulp van Influencers. Influencers zijn invloedrijke personen die de online social media kracht hebben om inlvoed uit te oefenen op hun fans/volgers.

 

Influencers worden vaak gezien als voorbeeld personen. Volgers willen graag gedragingen of een lifestyle van de Influencers overnemen. Voor uw bedrijf, merk of event is het interessant om gebruik te maken van deze influencers. Neem als voorbeeld een festival. Als bepaalde Influencers een festival bezoeken willen de volgers vaak ook graag naar dit festival. Want wat de Influencer in het dagelijkse leven doet wordt als interessant bevonden. Als de influencer bereidt is zijn of haar vrijetijd te besteden aan uw festival wordt uw festival automatisch als populair of leuk bevonden. Dit geldt ook voor producten en diensten.

Het influencer programma van Pooms zijn altijd op maat gemaakt. Het gebruik van het Influencerprogramma kan al vanaf € 200 . Wij zullen de influencer campagnes naar uw wensen uitvoeren en geschikte influencers voor u vinden. Interesse in online promotie? Neem t contact met ons op via bookings@pooms.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoshoots & content 

Content is belangrijk voor uw social media. Een interessante feed gemaakt op uw volgers draagt bij aan de populariteit van uw merk, event of u als persoon. De key van een goede social media is om een pagina te creëren die als relevant wordt beschouwd door uw volgers. Een pagina waar iets op te beleven valt. Hoe creëert u nou zoiets? Een belangrijke factor hierin is om relevante content te maken en te plaatsen.

 

Content wordt gezien als foto's, filmpjes, stories en polls die uw pagina laten leven, kwaliteit is hierin belangrijk. Hoe komt u erachter naar wat voor content uw volger op zoek is?

Dit kan u zien aan de statistieken die verbonden zijn aan de online platformen. 

Om te zorgen dat uw posts relevant worden en/of blijven kunt u gebruik maken van onze fotoshoot service. Hierbij organiseren wij een op maat gemaakte fotoshoot waarbij wij alle zorgen voor u ontlenen. Een fotoshoot op maat gemaakt begint al met een startbedrag van 200 euro. 

Naast de fotoshoot service kan Pooms uw aansluitend marketingadvies geven over hoe u zelf content kunt creëren en hoe u ervoor zorgt dat uw content relevant blijft.