Pooms

Content Creatie in de sneeuw

Een mooie opdracht om content te creëren voor Sneeuwfun in de France Alpen! 

Samen met de ski- en snowboardleraren van Sneeuwfun is Pooms op pad gegaan om mooie foto’s te schieten in de gebergte van Frankrijk. Een prachtige dag in februari waarbij het eigenlijk net iets te warm was op de berg. Wel ideaal voor de foto’s! Een strakblauwe lucht met knal witte bergen op de achtergrond. Zo wil zie je het liefst de Alpen.

Een paar keer per jaar is het voor Sneeuwfun belangrijk om nieuwe content te schieten voor op de website, Social media en voor op de flyers.

Dit was de ideale dag! Met een foto toestel gingen we op pad en hebben wij mooie foto’s gemaakt. Het was gaaf omdat één snowboardlerares goed was in het doen van tricks. Dit maakt een foto natuurlijk al helemaal af.

In het begin was het voor de ski- en snowboardleraren even wennen om top te poseren op de foto’s. Toch viel dit na een paar minuten al gelijk weg en kwam de gekheid van de leraren naar boven. De foto’s die gemaakt zijn stralen vooral heel veel lol uit en dat is precies de bedoeling voor Sneeuwfun.

Online Content

Nadat de foto’s gemaakt zijn heeft Pooms terug in Nederland een mooie Instagram feed voor Sneeuwfun gecreëerd. Deze feed bestaat uit de foto’s van de fotoshoot aangevuld met andere foto’s die gerelateerd zijn aan wintersport.  Zij kunnen nu deze foto’s eenvoudig oploaden op hun social media kanalen.

Terugkijkend op deze content creatie shoot was het een leuke opdracht en gaan wij volgend jaar in de sneeuw weer mooie foto’s maken!