Pooms

Fotoshoot voor Zonnebrillen.com

Het team

Samen met onze Influencer modellen Myra en Naomi heeft Pooms een campagne shoot voor Zonnebrillen.com georganiseerd.

Het was een erg leuke shoot waarbij er een fantastisch team aanwezig was. Het was voor Myra de eerste fotoshoot via Pooms en zij leerde het team direct goed kennen. Naomi had al een paar keer eerder met dit team gewerkt en daardoor liep eigenlijk de gehele dag heel erg soepel.

Van Zonnebrillen.com hadden wij 8 paar merkzonnebrillen die wij mochten shooten. Een mooie opdracht want de zonnebrillen waren van de waanzinnige merken; Burberry, Vogue, Prada en Gucci.

Een mega leuke shoot met een fantastisch tem voor een mooie opdrachtgever met een meer dan prachtig resultaat.

Myra en Naomi hebben na deze shoot nog afgesproken om naar een filmpremière te gaan en hebben daarna ook samen een shoot gepland voor hun portfolio.

 

Fotograaf

De fotograaf voor deze fotoshoot was Danique Fifiany. Een fotograaf met heel veel ervaring en afgeronde opleiding fotografie. Danique is een zeer betrouwbare partner als het gaat om fotografie. Ze heeft een eigen professionele studio en het is altijd prettig om met haar samen te werken. Als er een plotselinge verandering is, zoals bijvoorbeeld een compleet ander model of een hele andere shoot omgeving is ze altijd flexibel, stressbestendig en kan ze zich gemakkelijk aanpassen. Door de techniek die ze heeft en door haar uitgebreide ervaring met fotografie is het resultaat altijd meer dan mooi.